Διαφορές Μονό, Queen και King Στρώμα

Αφού κουραστεί από τις δραστηριότητες, ο ύπνος είναι η πιο αναμενόμενη στιγμή όταν πέφτει η νύχτα. Για να απολαύσετε ποιοτικό ύπνο, φυσικά, πρέπει να έχετε και ποιοτικό στρώμα. Εκτός από την ανάγκη κατανόησης των τύπων στρωμάτων (ελατήρια, αφρός μνήμης, αφρός, λατέξ), πρέπει επίσης να γνωρίζετε το μέγεθος του στρώματος, ώστε να μπορείτε να το προσαρμόσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι το τυπικό μέγεθος για στρώματα κρεβατιών σε διαφορετικές χώρες. Αυτήν τη στιγμή, θα μιλήσουμε για το μονό, βασίλισσα και king size στρώμα για το ψηλό κομμό .

Μέγεθος μονής κλίνης
Όπως υποδηλώνει το όνομα, ένα μονό στρώμα χρησιμοποιείται μόνο για ένα άτομο. Ένα μονό κρεβάτι είναι κατάλληλο για όσους από εσάς ζείτε μόνοι και έχετε περιορισμένο χώρο, όπως σε ένα διαμέρισμα. Επίσης, εάν ψάχνετε για ένα μέγεθος κρεβατιού για παιδιά που αρχίζουν να μεγαλώνουν, αυτό το μονό στρώμα είναι η σωστή επιλογή.

Queen size κρεβάτι
Το στρώμα queen μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο ενήλικες. Το κρεβάτι queen size χρησιμοποιείται συνήθως σε ξενοδοχεία. Με μέγεθος κρεβατιού 160 cm x 200 cm, συνιστάται ένα στρώμα queen για ζευγάρια που έχουν περιορισμένο χώρο. Ένα queen κρεβάτι που δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά χωράει δύο άτομα μπορεί να εξοικονομήσει χώρο στο δωμάτιό σας. Εν τω μεταξύ, εάν εξακολουθείτε να ζείτε μόνοι, το μέγεθος του στρώματος που είναι αρκετά ευρύ θα σας κάνει να κοιμηθείτε πιο ελεύθερα. Γι ‘αυτό και τα βασικά στρώματα είναι από τα πιο διαδεδομένα στρώματα στα σπίτια.

Στρώμα king size
Εάν ένα κρεβάτι queen size εξακολουθεί να μην ικανοποιεί τις ανάγκες σας, τότε το king size στρώμα μπορεί να είναι η επόμενη επιλογή σας. Αυτό το μέγεθος στρώματος χρησιμοποιείται συχνά από ξενοδοχεία για αποκλειστικούς τύπους δωματίων με υψηλότερες τιμές από άλλα δωμάτια. Εν τω μεταξύ, εάν χρησιμοποιείται στο σπίτι, ένα king-size στρώμα συνήθως τοποθετείται στο κυρίως υπνοδωμάτιο. Το κανονικό κρεβάτι king size στην Ινδονησία είναι 180 cm x 200 cm, αρκετά ευρύ για εσάς και τον σύντροφό σας για να κοιμάστε πιο ελεύθερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *